24 May 2012

Hair care cravings

Tein kollaasin tämän hetkisistä hiustuotteista joita haluaisin kokeilla. Talvella hiukseni olivat kovien pakkasten takia todella kuivat, mutta myös kesän aurinko tekee hiuksilleni haittaa. Kollaasin tuotteet ovatkin kaikki extra kosteuttavia, korjaavia ja hoitavia. Kollaasista löytyy Moroccan Oil ja Macadamia Natural Oil merkkien tuotteita. Macadamia Natural Oil Deep Repair Masque on minulla ollutkin jo käytössä, ja rakastan sitä. Se tekee kaiken minkä lupaa. Haluaisin kovasti testata myös vastaavaa versiota Moroccan Oil merkiltä, joka on nimeltään Intense Hydrating Mask. Onko kenelläkään kokemuksia Moroccan Oil tuotteista? 

// I put together this collage of the hairproducts that I am dying to try out. In the winter my hair was extremely dry because of the cold weather, but it's also dry in the summer because of the sun. All of the products in the collage are from Moroccan Oil and Macadamia Natural Oil. I have used the Macadamia Natural Oil Deep Repair Masque and I absolutely love it. I would really like to try out the Intense Hydrating Mask by Moroccan Oil, because I've heard that it is quite similar to the Deep Repair Masque. Do you have any experience of the Moroccan Oil hair products? Moroccan Oil Moisture Repair Shampoo & Conditioner: Argan öljyä, keratiinia, proteiineja, rasvahappoja ja muita ravintoaineita sisältävät shampoo ja hoitoaine lupaavat tehdä hiuksista terveemmät, pehmeämmät, kiiltävämmät ja tuuheammat. Ne eivät sisällä sulfaatteja, fosfaatteja tai parabeeneja ja lupaavat korjata vaurioituneet hiukset. 

Macadamia Natural Oil Nourishing Leave In Cream: Hiuksiin jätettävä, UV suojan sisältävä hoitoaine kosteuttaa, hoitaa ja korjaa hiuksia tehden niistä kiiltävät ja silkkisen pehmeät. 

Moroccan Oil Glimmer Shine Spray: Näkymätön hienojakoinen suihke vähentää pörröisyyttä ja lupaa antaa uskomatonta kiiltoa. Sisältää UV suojan. 

Moroccan Oil Intense Hydrating Mask: Kermainen ja rikas koostumus kosteuttaa ja auttaa korjaamaan vaurioituneita hiuksia. Toimii tehokkaasti erityisesti kuiville, paksuille ja karheille hiuksille. Hoitaa hiukset 5-7 minuutissa lisäten elastisuutta ja kiiltoa. 

Macadamia Natural Oil Deep Repair Masque: Äärimmäisen hoitava hiusnaamio uudelleenrakentaa hiukset jättäen ne syvältä ravituiksi, elastisiksi ja kiiltäviksi. Sisältää macadamia-, argan- ja tea tree- ja kamomilla öljyjä, aloe ja algae uutteita. Ei sisällä parabeeneja. 

2 comments:

  1. Moikka! Ihana blogi sulla. Moroccan Oil perusöljyn oon ainakin todella hyväks todennu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Moikkamoi! Kiitos paljon :) Uskon todella että tykkäät siitä, koska oonkin kuullut ja lukenut Moroccan Oil perusöljystä kaikkialla viimeaikoina. Pitäisi varmaan hommata se itsellenikin!

      Delete