26 June 2012

All girly stuff

Olin toissapäivänä metsästämässä yhtä tiettyä Essie kynsilakkaa ja satuin kävelemään Accessorizen ohi. Liikkeen etuosassa oli rekki täynnä puoleen hintaan myytäviä sandaaleja ja nähtyäni alla olevan parin oli aika selvää etten voinut enää poistua liikkeestä ilman niitä. Olen aivan rakastunut kyseisiin kenkiin! Ja ainiin, kynsilakkakin löytyi! Tämä ihana kermainen, vaaleanpunaiseen taittava lakka on uusi lempparini! Se on nimeltänsä Fiji.

// The day before yesterday I was on the hunt for a certain Essie nailpolish and just happened to walk by a shop called Accessorize. In the front of the shop they had this rack full of sandals, fifty procent off. After I saw that pair of jewel sandals I knew I couldn't leave without them. And oh, I found the nailpolish aswell! This creamy, subtle pink polish is my new favorite! It's called Fiji.


10 comments:

 1. oh my toi essien kynsilakka näyttää ihan täydelliseltä!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Se todellakin on täydellinen! :)

   Delete
 2. Ihanan sirot lipsuttimet=)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Niinhän ne on! I love them! :)

   Delete
 3. IHANAT sandaalit ja toi kynsilakka näyttää todella täydelliseltä :--)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mäkin tykkään molemmista hurjasti! :)

   Delete
 4. Essie<3 kokeilin ensimmäisen kerran joskus kosmetologilla ja olin niin tyytyväinen! Parempia lakkoja saa etsiä, koska toi levittyy niin hyvin ja kestääkin kynsillä:-) pakko hankkia kestolempparisävyt essieltä. Kyllä mulle kelpaisivat myös nuo sandaalit, yksinkertaiset, mutta älyttömän nätit!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Essie on lemppari! <3 Oot aivan oikeassa! Essien lakat kestävät kunnollisen päällyslakan kanssa kynsissä lohkeamatta pitkään. Ja ne on niiiiin nättejäkin :) voisin ilomielin kotiuttaa kaikki Essien lakat! Ovathan ne vähän kalliimpia kuin marketeista ostetut, mutta todistetusti hyvästä tuotteesta maksan mielelläni vähän enemmän! :)

   Delete
 5. Söpöt noi sandaalit:)!

  ReplyDelete