2 June 2012

The beauty product addiction

Huomenna minun olisi tarkoitus laittaa tilaus Nordstrom.com verkkokauppaan ja tilata eräs meikkivoide jota ei Suomesta löydy, mutta siitä lisää myöhemmin! Lisäilin ostoskoriin vähän muitakin meikkituotteita, kuten Nars merkiltä kaksi huulikiiltoa sävyissä Turkish Delight ja Angelika, poskipunan sävyssä Deep Throat sekä Laguna aurinkopuuterin, sillä näitä ei myöskään Suomessa myydä. Diorilta löytyi myös kaksi ihanan sävyistä huulikiiltoa (Pink Croisette ja Negligee Pink), jotka tosin muistuttavat toisiaan niin paljon, että päädyn varmaankin valitsemaan niistä vain toisen. Tulen niin pirteälle tuulelle kun katson alla olevaa kollaasia ihanien kesäisten värien takia! 

// Tomorrow I am planning to place an order to Nordstrom.com. I am ordering a foundation that we don't have here in Finland. Along with the foundation, I added these delicious makeup products to my shopping bag: two Nars lipglosses in the shades Turkish Delight and Angelika, a blush in Deep Throat and the Laguna bronzer. I also found these pretty Dior lipglosses in Pink Croisette and Negligee Pink, but I will probably end up ordering only one of them because they're quite similar. It makes me happy to look at the collage with all the lovely and bright products! 


2 comments:

  1. Onko Narsin meikit hyviä? Oon lukenu niistä paljon, mut en oo ikinä uskaltanu netistä tilata, koska jos sävyt ei ookkaan sit mun toivomia ym. Suomestahan näitä ei taida saada mistään?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mulla ei valitettavasti ole mitään omakohtaista kokemusta Narsin tuotteista, mutta oon lukenut/kuullut niistä pelkkää hyvää! Mitään meikkivoiteita en tosin lähtisi netistä tilaamaan ellei sävystä ole aivan 100% varma. Muita Narsin meikkejä olisin valmis tilaamaan vaikka tänään jos postituskulut ja muut verot eivät olisi niin hitsin korkeita! Ja oikeassa olet, Suomessa ei myydä Narsia ollenkaan :(

      Delete