6 July 2012

New in from Asos.com

Asoksen tilaukseni saapui pari päivää sitten ja olen todella tyytyväinen! Paketista löytyi Cath Kidstonin matkalompakko johon mahtuu esimerkiksi passi ja matkalippu, River Islandin ihana leopardikuvioinen huivi sekä myös tilava laukku River Islandilta. Kaikki ihania ja mitään en palauta! Olin silmäillyt matkalompakkoa ja laukkua jo pitkään ennen ostoa ja kun näin ne alennuksessa oli pakko klikata ne kiireesti ostoskoriin. Tällä hetkellä molemmat ovat loppuunmyynty joten huh, ehdinpäs ajoissa!


// My Asos order came a few days ago and I'm very happy with it! In the package was a Cath Kidston travel wallet which can fit your passport and travel ticket, a gorgeous leopard printed scarf and a tote bag, both from River Island. I love them all and I'm not returning anything! I had actually been eying the travel wallet and the tote bag for a long time before purchasing them and when I saw them on sale I just had to order! At the moment they're both out of stock so thank goodness I was fast!

2 comments:

  1. Aivan ihana tuo huivi :) Olen itsekkin etsiskellyt tuollaista jo pidempään, mutta en ole löytänyt !

    ReplyDelete
    Replies
    1. Se on! :) Itsellänikin oli kauan hakusessa täydellinen leopardikuvionen huivi ja olen nyt niin iloinen, että sen sattumalta löysin! Hintakin oli edullinen!

      Delete