18 August 2012

I want it

Näin Ziperallin ensimmäistä kertaa viime vuoden Big Brotherissa pinkkinä versiona Netan ja Janican päällä. Siitä asti olen sellaisen perään haikaillut. Asia painui jonnekin unholaan pitkäksi aikaa, mutta nyt kun monessa blogissa on viimeaikoina ollut juttua Ziperallista on se taas palannut mieleeni kummittelemaan. Miten ihana tuollainen olisikaan syksyksi! Saa nähdä, ehkä päädyn laittamaan tilauksen menemään. Mitä mieltä te olette näistä? Iskeekö? :)


// The first time I ever saw a Ziperall was on Finland's Big Brother last year. Since then I have been dreaming about one! I sort of forgot about it for a long time, but now that Ziperall has been featured in many blogs I am starting to want one again! Imagine how comfy and warm it would be on those cold fall days! We'll see, perhaps I will end up making an order.

4 comments:

 1. Itse haluisin myös tuollaisen pinkin ziperallin :) Olisi ihana talvella hengailla kotona tuollainen päällä!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Pinkki on munkin suosikki! :) Niimpä, juuri talvella pahimpien pakkasten aikaan olisi ihanaa vetäistä lämmin Ziperall päälle!

   Delete
 2. Blogger näyttää että sulta ois tullu postaus "Healthy living" mut sit ku sitä painaa ni ei näy mitään :/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Juu, kirjottelin sitä postausta toissapäivänä ja itseasiassa julkaisinkin sen, mutta päädyin jättämään sen vielä luonnokseksi. Nyt se on kuitenkin taas näkyvissä! :)

   Delete