21 September 2012

My health diary part 1

Ihoni on taas viimeaikoina temppuillut ja sen rauhoittamiseksi life myymälästä suositeltiin tätä kuvassa näkyvää lisäravinnetta. Kyseessä on siis vatsan ja suoliston toimintaa akvitoiva, kuitua ja mustikkajauhetta sisältävä maitohappobakteerivalmiste. Juuri tämä Psyllium Husk niminen kuitu puhdistaa suolistoa sitomalla itseensä haitallisia yhdisteitä, eli ymmärtääkseni auttaa kuonan poistamisessa elimistöstä. Tuotteen sanotaan myös ylläpitävän hormonitasapainoa. Olen ottanut tätä nyt noin viikon ajan kaksi ruokalusikallista päivässä, yleensä sekoittaen sen marjojen, hedelmien ja jogurtin kanssa naminami smoothieksi! Toivotaan, että jonkinlaisia tuloksia tulee näkymään! :) 

ps. ajattelin tästä lähtien nimetä kaikki terveyteen ja ruokavaliooni liittyvät postaukset otsikolla "My health diary". Tällä pyrin siihen, ettei kaikki olisi niin sekavaa, vaan saman aihepiirin postaukset olisivat ns. sidottu yhteen if that makes sense! 


// My skin has been acting up lately and to help it I purchased this supplement that is shown in the picture. It contains lactic acid bacteria, fibre and blueberry powder. This particular fibre cleanses the body by binding harmful substances. This product is also said to maintain your hormonal balance. I've been taking this supplement for about a week now, by mixing it together with berries, fruits and yoghurt and made it into a delicious smoothie! Let's hope that I will get results with this stuff :) 

2 comments:

  1. Maitohappobakteereja ei kandee syödä koko ajan putkeen, vaikka lisääkin vastustuskykyä. Mieluiten vaan ennen ulkomaanmatkaa tai antibioottikuurin jälkeen jne. :) ettei mee teho! Mut sä vissiin vedätkin ton kuurina?:) Sulla on tosi kiva blogi:) Käytkö jossain töissä koulun lisäksi? (Jos käyt koulus, muistelin joskus lukevani täältä jotn semmosta xD)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Korjasinkin tuohon juuri, että kyseessä on maitohappobakteeriVALMISTE eikä pelkkä maitohappobakteeri :D Jos siinä nyt edes on mitään eroa haha! En ole todellakaan mikään aiheen asiantuntija, mutta lifessa myyjä sanoi, että tätä voi kuulemma ottaa ihan päivittäin eikä mitenkään kuurina. Ja kiva kuulla, kiitos! :) En ole missään töissä ja jep, lukioa käyn :)

      Delete