28 September 2012

The never ending problem

Kynsien vanha lakkaus rapisee ja nyt olisi taas uuden aika! Ongelma tästä syntyy silloin kun ei osaa valita väriä. Viikonlopun aikana olisikin tarkoitus käydä ostamassa jokin uusi lakka! Tällä hetkellä tummat ja syksyiset värit kuten tummanpunainen houkuttavat tosi paljon. Siitä huolimatta jo aiemmin mainittu Pink Friday, joka ei tosin hempeän vaaleanpunaisella värillään pääse syksyisten lakkojen joukkoon, taitaa olla ostoslistallani ensimmäisenä!


// My manicure is chipping and it's time for a new one! This can turn into a problem when you can't decide which color you want to paint your nails with. During the weekend I'm probably going to pick up a new polish! I kind of want to go with something that's more suitable for the fall, like burgundy! However, Pink Friday is still on the top of my to buy-list! 

6 comments:

 1. toi on niin paha pulma ku pitää miettii mitä lakkaa haluaa seuraavat päivät sormissa katella! :D ja sit ku täytyy samalla myös vähä miettii et mitä tilanteita tai vaatteita on luvassa seuraaville päiville. kaameeta. :D naiset!

  ReplyDelete
 2. Googlasin just tossa B&BW juttuja itekkin.. Ja löysin sun blogis! Aivan mahtava ja meillä on aika samnlainen tyylikin esim. mäkin olen aatellu tota Pink Friday'n ostamista vaikka tummanpunaset (muunmuuassa) on mua nyt syksyllä houkutelleet! Ja mullakin on tuo "studded" mustakulta laukku H&M'ltä! Oli pakko liittyä lukijaksi :) Hyviä syksyjä sulle!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos ihanasta kommentista! <3 Pink Friday esiintyy täällä varmasti hyvin pian! ;) Hyvät syksyt sullekin!

   Delete