12 October 2012

The only word is adorable

H&M:n paketti tuli perille tänään! Ja eihän sen sisällöstä oikein voi käyttää mitään muuta sanaa kuin adorable. Ihanat kotitossut ja kahdet ihanat lapaset! Katsokaa nyt noita söpöjä pikkuisia rusetteja, kuolen. Ainoa juttu mikä harmittaa on tossujen ehkä aavistuksen liian pieni koko, joten ne vaihtuvat luultavimmin isompiin :) 


// The package from H&M came today! And let's face it, the only word you can use to describe these things is adorable. Lovely slippers and two pairs of mittens! Seriously, just look at those tiny bows. I think I am going to die. The only things that makes me kind of sad is the fact that the slippers are a little too small, I'm most likely going to have to order a bigger pair.

4 comments:

  1. ihania8)! huomasin aiempia postauksiasi lueskellessani että tykkäät myös lukea kirjoja joten oisko sul mtn vinnkei/lempparikirjaa mitä voisit suositella kun ollaan lähössä matkalle ja sattumalta löysin sun postaukses ja ajattelin kysyy jos sul ois jtn vinkkejä? ite luen suomeks et jtn mikä ois kuitenkin suomeks käännetty:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Joo! Mun omia suosikkeja, jotka löytyy myös suomeksi käännettyinä, on kaikki Himoshoppaaja kirjat, ne on ihan täydellistä matkaluettavaa! Ja muutenkin kaikki Sophie Kinsellan kirjoittamat on tosi hauskoja ja just sellasta ns "hömppäluettavaa" :D Samoin Lauren Conradin LA Candy kirjasarja. Sitten vähän älykkäämpänä luettavana suosittelen Nälkäpeli kirjoja! Aivan mahtavia kaikki kolme! Toivottavasti tosta oli jotain apua! :)

      Delete