5 October 2012

Wanties

Ihan ensimmäisenä pahoittelut viimepäivien huonosta postailusta. Olo on ollut todella heikko ja huonovointinen, mistä lie johtuen. Kouluun en ole pystynyt menemään, joten olen viettänyt suurimman osan ajastani telkkarin edessä collegehousuissa ilman meikkiä. Wohoo. 

Tänään surffailin kuitenkin nettikauppoja läpi ja kokosin pienen kollaasin tämän hetkisistä I want jutuista. Teemana on selvästikin mukavuus, pehmeää ja lämmintä näyttäisi kaikki olevan! Collegehousut Victoria's Secretiltä ovat olleet mielessäni jo tosi tosi pitkään, näissä kun saisi kotona hengailla niin ah! Löysin myös Nellyltä tähän mukavuus teemaan sopivan collegepaidan, joita nyt ei voi koskaan olla liikaa. Ja viimeisenä UGG saappaat. Itse en ole koskaan aitoja UGG kenkiä omistanut ja nyt haluaisinkin kovasti sellaiset täksi syksyksi ja talveksi!


// Today I went through a bunch of online stores and put together a little collage of things that I want at the moment. Apparently the theme here is comfy and cozy! I have been eyeing the Victoria's Secret sweatpants for so long now, I can only imagine how awesome it would be to hang around the house wearing them! I also found that cute read sweatshirt from Nelly.com. You can never have too much sweaters! And last but not least, UGG boots. I have actually never owned a pair of real UGGs before and I really want to get them for this fall and winter season! 

6 comments:

 1. aitoja uggeja en voi muuta kun suositella! niin lämpimät ja mukavat :) ja tälleen kahden talven jälkeen vielä ihan loistavassa kunnossa, musta väri vaan tuntuu haalistuvan tosi nopeesti, mutta se nyt on kaikissa mustissa vaatteissa!

  ReplyDelete
  Replies
  1. :) kiitos kommentista! Nyt haluan niitä vielä enemmän!

   Delete
 2. itekki oon haaveillu victorias secretin olovaatteist niiin pitkää!ne on vaa nii tyylikkäitä ihania lököoloasuja:D:D

  ReplyDelete
  Replies
  1. No niimpä! :D Mikäs sen parempaa kuin maata laiskasti sohvalla söpöissä olovaatteissa haha!

   Delete
 3. itselläni on nuo vaaleanpunaiset vs:n collarit ja ne on aivan ihanat!!:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Todellakin uskon että ovat ihanat! :)

   Delete