23 January 2013

Girly things

Huhhuh, mun stressitasoni on nyt viimepäivinä ollut tosi tosi korkealla. Liian vähän aikaa ja ihan liian paljon tehtävää. Kuulostaako tutulta, anyone? Sunnuntai oli onneksi kunnon aivojen nollaus päivä! Vietettiin Johannan kanssa aivan ihana relaxing day! Macaron leivoksia ja Ben&Jerry's jäätelöä Gossip Girliä katsellen, perfect huh? :) lisää tällaisia päiviä kiitos! Tossa myös lauantaisen shoppailureissun Essie saldo! Too pretty. 

My stress level has been way too high these last few days. Too little time and too much to do. Thankfully Sunday was such a relaxing day! I spent it with Johanna, eating macarons and ice cream, while watching Gossip Girl. Perfect huh? :) I also picked up a few Essie nailpolishes during the weekend, aren't they just so pretty? 

11 comments:

 1. Voi tykkäilen sun blogista kyllä niin, mahtavaa settiä :-)!

  ReplyDelete
 2. miks ostat aina noita essie lakkoja vaikka sais halvempiiki samalla laadulla..?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Koska olen todennut, että Essie on vaan paras! Melestäni ero Essien ja esim. Rimmelin/Maybellinen/you name it lakoilla on huomattava. Essien lakkojen koostumus antaa tasaisen, kauniin ja peittävän lopputuloksen kun taas nuo halvemmat lakat on valitettavan usein sellaista melkeinpä läpinäkyvää litkua, joka lohkeaa pois jopa päivässä. Essie pysyy kauniin näköisenä useamman päivän ja värivalikoimakin on todella kattava, helppo löytää tarvitsemansa! Tämä on mun oma mielipiteeni, feel free to disagree :)

   Delete
 3. Replies
  1. Kiitos! Ihanaa että tykkäät!

   Delete
 4. Ihan mielettömän kiva blogi! Sulla on niin kiva tyyli!

  www.tiia-liina.blogspot.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. Iso kiitos sinne! :) ihanaa että tykkäilet!

   Delete
 5. Tykkään sun blogista hurjasti, mielellään lukisi useamminkin näitä postauksia ;) Ja esim päivän asu postaukset ois kivoja, ja enemmän vaan sun kauniita kasvoja tänne =)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi ihana kommentti :) aion ehdottomasti alkaa näitä toteuttaa! Haleja!

   Delete
 6. en kestä ku tää sun blogi on niin ihana:) niin jotenki kivan hempeitä kuvia! taidampa liittyä iha lukijaksi:)

  http://dreamoffi.blogspot.fi/

  ReplyDelete