8 February 2013

Fitness February

Heippa murut! Toivottavasti teidän kaikkien kuukausi on alkanut ihanasti :) Päätin tammikuun lopussa tehdä tulevasta kuukaudesta mahdollisimman terveellisen, seka ravinnon että liikunnan osalta. Jo ennestään suht terveellinen ruokavalioni on muuttunut nyt helmikuun ajaksi täysin gluteenittomaksi. Syynä tähän on kokeilunhalu ja toivo nähdä muutosta ihon sekä vatsan  toiminnassa, we'll see! Myös sokerin pyrin jättämään ihan minimilukemiin. Ja ihan oikeasti, terveellinen on vaan niin hyvää! Uusi lemppariherkkuni: banaanimustikkapannukakut! YUM. Eat less sugar, you're sweet enough already! 

Hello lovelies! I hope you all have had a wonderful start to this new month :) At the end of January I decided to make February the month of health and fitness, and the biggest change was cutting out gluten completely. The reason behind this is my hopes of getting clearer skin and simply feeling better. We'll see how this month goes by without gluten! I'm also reducing my sugar intake to the absolute minimum. But seriously, healthy food is just so tasty! My new favorite healthy dessert is banana blueberry pancakes, so yummy! 

13 comments:

 1. Ihana postaus! Oot niin kaunis :) Sä vosit tänne laittaa jotain ohjeita noista ruuista? :))

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitoksia paljon! Ensimmäisessä kuvassa näkyy ananasta, banaania, mustikoita, gojimarjoja, rahkaa ja päällä aavistus kanelia. Pannukakkujen ohje taas on mielettömän yksinkertainen: 1 kananmuna, 1 banaani ja mustikoita. That's it! :) super herkullista ja kevyttä!

   Delete
  2. Oho! :D Olipa helpot ohjeet! Äkkii kokeilemaan. :)

   Delete
 2. Saisko tohon banaanimustikkapannukakkuihin ohjetta :)? Kuulostaa tosi hyvältä!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kirjoitin ohjeen tuohon ylemmäs :) enjoy!

   Delete
 3. joo ohje tolle banaanimustikkapannukakkuihi ois kiva :)

  ReplyDelete
 4. mä muistan kun ite olin tosi allerginen ja söin luontaisesti gluteenittomia tuotteita,siitä on kyllä jo aikaa. Jugurtit muistutti koostumukseltaan lähinnä tapettiliisteriä ja maidon korvikkeena oli riisimaito jonka pohjalla oli aina kalkit mitkä piti naama irveessä niellä. Onneks nykyään on paljon noita gluteenittomia tuotteita mitkä maistuukin hyvältä. Ihana tä ulkoasu muuten :)
  http://anyotherwayy.blogspot.fi/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Taidat tarkoittaa nyt jonkin sortin maitoallergiaa, koska gluteeniahan on vain viljatuotteissa? Itse syön siis maitotuotteita ihan kuten aina ennenkin. Leivät, puurot ja muut ovat viljatuotteet vain ovat vaihtuneet gluteenittomiin, ainakin nyt helmikuun ajaksi. Kiitos! :)

   Delete
 5. Mä tykkään todella paljon sun blogista! Ihania kuvia ja aina kiva lukea:)

  ReplyDelete
 6. Teetkö noi pannarit sit gluteenittomista jauhoista vai miten ?:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kirjoitin ohjeen jo tuohon ylemmäs :) jauhoja ei tule ollenkaan!

   Delete