8 April 2013

we ♥ curls

Vihdoin ja viimein se toivottu postaus mun tavasta kihartaa hiukset! Homma on niin yksinkertainen, että tässä on hankalaa epäonnistua ;) First things first, muista AINA suojata hiuksesi lämpösuojalla. Tähän ei varmaankaan tarvita mitään lisäselityksiä, just do it ja hiukset kiittää! Okei, let's get started! 


Ota muotoiluraudan väliin haluamasi paksuinen hiusosio, mitä enemmän hiuksia sitä loivempi kihara. Kiepauta rauta kerran ympäri kuvan mukaisesti ja liuta se sitten kevyesti latvaan asti. Ja taas, mitä pidempään kuuma rauta on kosketuksissa hiusten kanssa, sitä pitävämpi ja niin sanotusti "tiukempi". kihara. Jos toiveena ovat esimerkiksi loivat ja luonnolliset laineet, täytyy lämpöä vähentää tai hallita nimenomaan sitä raudan ja hiusten kosketusaikaa, if that makes sense hih!


And we're done! Lopuksi käyn vielä hiukset kevyesti sormin läpi, hieman kiharoita avaten. Mulla kiharat kestävät hiuksissa melkeinpä koko päivän latistumatta, joten en koe tarvetta käyttää hiuslakkaa tai mitään muitakaan muotoilutuotteita antamaan hiuksille lisäpitoa. Tämä tietenkin vaihtelee ihan sen oman hiustyypin mukaan. Jos jäi jotain kysyttävää niin pistäkää kommenttia tulemaan, I'd be happy to help! Curls curls curls, oh how I love you ♥ 

20 comments:

 1. Hiuksesi näyttävät kauniilta ja terveiltä :) Ja saat tuon kihartamisen näyttämään niin helpolta.. :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hih kiitos! Kihartaminen voi tosiaan olla aluksi hankalaa, mutta harjoitus tekee mestarin ;)

   Delete
 2. KATOOOOOS vihdoi jaa viimeinki säkji osaat postata taas..... miks oot pitäny monen viikon taukoo :0

  ReplyDelete
  Replies
  1. Bloggailu inspiraatio oli tosiaan joo hukassa vähän aikaa, mutta nyt se on taas palannut :) stay tuned!

   Delete
 3. Ihanan erilainen ja toivottu postaus :)

  Olis niin ihanaa jos postailisit enemmän tänne blogiisi. Tää on ehdottomasti mun suosikki blogi, ja on pelastanut monta päivää viimeisen kolmen kuukauden aikana, kun oon ollut sairaalassa syömishäiriön takia. Oot aivan ihana tyyppi ja suuri inspiraatio mulle.
  Kiitos siis Katja<3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Vau, oon aivan otettu kommentistasi. Nyt eivät taida edes sanat riittää! Se, että mun pieni vaatimaton blogini on tuonut sulle iloa vaikeaan elämäntilanteeseen tekee mut niin onnelliseksi, että oon ihan häkeltynyt. Apua en edes tiedä mitä sanoa! Aion ehdottomasti aloittaa taas aktiivisemman postailun, sekä itseni ja sun laistesi mahtavien lukijoiden takia. Super paljon voimia ja haleja sinnepäin, toivon sulle kaikkea hyvää! <3 LOTS OF LOVE

   Delete
  2. wow super sweet things and love your curls created by the straight ironer!
   would you like to follow each other?
   A
   xx
   http://epiquemoi.blogspot.com

   Delete
 4. Näyttääpä hiukses kivoilta! :-)

  ReplyDelete
 5. Mulla olisi pari postausideaa :)

  1) Porvoon must have kaupat. Blogissasi on näkynyt vaikka kuinka söpöjä kuvia Porvoon pikkuputiikeista eli oisi kiva tietää mitä kauppoja ne oli!
  2) Sun huone.
  3) sun ruokavalio.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos paljon ideoista! :) pidän ehdottomasti noi mielessäni!

   Delete
 6. Minkä hintaisia nuo Macin huulipunat on? :)

  ReplyDelete
 7. Ihanaa 19v. syntymäpäivää! <3

  ReplyDelete
 8. Millä oot tehnyt ton bannerin? ihanan näkönen :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Gimp nimisellä ohjelmalla :)

   Delete
 9. ihana blogi sulla!! ah, sitä vaan kysyisin sulta että ootko sä kääntänyt kaikki noi kiharat samansuuntasesti? jos ymmärrät mitä tarkotan:-D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! Kiharran aina poispäin kasvoista, mutta yleensä silti "molemmilla puolilla" samaan suuntaan. Joskus en jaksa välittää ja kiharran ihan sen kummempia miettimättä jos toiveena on sellainen "messy and natural" lopputulos :)

   Delete