18 July 2013

Hot hot coral

Shirt: Gina Tricot / Shorts: Zara / Shoes: Asos / Clutch & necklace: Accessorize

21 comments:

 1. upee! miksei kauniit kasvosi näy missään kuvissa?:(

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hmm tähän postaukseen ei nyt vaan sattunut kunnon kasvokuvia, seuraavaan laitan niitä ehdottomasti :) kiitos kommentista!

   Delete
 2. Oi kun ihania kuvia!<3 Oisi muuten tosi ihanaa nähä sun huoneesta jonkunlainen postaus :)

  ☆ http://vanilla-fairytales.blogspot.fi/ ♡

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos Ottilia! <3 voin kyllä varmaankin tehdä sen huonepostauksen jossain vaiheessa!

   Delete
 3. Moips! Yritin äsken etsiä Nellyn sivuilta noita samaisia Huntereita joita sulla on, mutten löytänyt niitä :( En ole ikinä tilannut netistä mitään, eli voisitko antaa mulle suoran linkin noihin "mattapintaisiin" saappaisiin?
  Tuhannet kiitokset etukäteen<3

  ReplyDelete
  Replies
  1. http://nelly.com/fi/kengät-naiset/kengät/arkikengät/hunter-554/hunter-original-tall-554001-14/

   haleja sinne! <3

   Delete
 4. Onko tarkotuksenmukaista vai vahinko, että kasvosi ei näy missään kuvassa kunnolla? Tulee sellainen olo, että et ole tyytyväinen kasvoihisi, epävarma tms. :/

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ensinnäkin, tämän postauksen tarkoituksena oli esitellä asuani, ei kasvoja. Toiseksi, olen täällä blogissa aiemminkin maininnut kärsiväni lievästä aknesta ja on varmaankin sanomatta selvää, että epätäydellinen kasvojen iho vie itsevarmuutta hurjasti pois, vaikka mulla sitä paljon onkin. Kameran edessä oleminen ei siis ole mulle se kaikista luontaisin juttu, mutta tekemällä oppii eikö? :) Blogimaailma on täynnä kauniita, täydellisen ihon omaavia ihania tyttöjä, tottakai se saa olon joskus vähän epävarmaksi. Yritän kuitenkin muistaa ettei kukaan ole täydellinen ja itseltään ei saa vaatia liikaa. Apua, tulipa pitkä vastaus! Toivottavasti sain vähän avattua sulle ajatusmaailmaani :) ihanaa viikonloppua!

   Delete
  2. Totta, mutta kasvot on kuitenkin aika tärkeä osa sellaista "kokonaisulkonäköä", täydentävät asukuvia aika paljon. Mulla on mennyt tuo akne-asia kokonaan ohi ja toki ymmärrän, että ne voivat saada olon epävarmaksi. Blogin perusteella voisi kuvitella, että sulla on kaikki ns. täydellistä ja siellä kirjottelisi vähintään joku prinsessa. Mutta tavallaan olisi helpotus huomata, että näidenkin täydellisten postausten takana on "ihan tavallinen" kaunis tyttö. Varmasti nämä "täydellisen ihon omaavat" bloggaajatkin ovat epävarmoja jostakin kehon-osastaan, tai saattavathan he muokata kuviinsa täydellisen ihon. Niinkuin sanoit, kukaan ei ole täydellinen :)

   Delete
  3. Mun elämässä kaikki ei todellakaan ole täydellistä. Kenenkään elämä ei ole täydellistä, vaikka blogi sellaisen kuvan usein ihmisestä saattaa antaakin. Ymmärrän hyvin, että blogin perusteella musta saa sellaisen vaikutelman, että kaikki on aina ihanaa ja vaaleanpunaista, mutta se johtuu siitä koska itse valitsen mitä tänne jaan. Kirjoitan blogia omaksi ilokseni, siksi haluan pitää tämän homman pinnallisena. Ihan tavallinen tyttö täällä kirjoittelee, virheineen kaikkineen :)

   Delete
 5. Oletko koskaan tehnyt sellasta postausta, jossa esittelisit lempiblogisi? Sellainen olisi kiva :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kerran olen sellaisen tehnyt :) mutta voisin tehdä siitä päivitetyn version!

   Delete
 6. Mun oli ihan pakko kommentoida tuohon anonyymin kommenttiin siitä ettei sun kasvot näy kuvissa. Haluaisin siis vaan tuoda esiin, että mun mielestä nämä täysin asuihin keskittyvät postaukset ovat aivan ihania, sillä osaat poseerata tajuttoman hyvin ja huomio keskittyy näin pelkkiin vaatteisiin. Musta on tärkeää että postaat sellaisia kuvia joista itse olet ylpeä ja joista pidät. En itsekään tykkää laittaa omaa naamaani jokaiseen postaukseeni, vaikka useimmat bloggaajat näin tekevätkin. On hienoa, että bloggaat omalla tyylilläsi :) Oon tän sanonut ennenkin, mutta tämä on mun suosikkiblogi eli toivon että jatkat tätä samaa, ihanan tyttömäistä linjaa blogissasi!

  Ps. Laita toki omia kuviasi enemmän postauksiin, mutta vain jos se on sun mielestä 'the right thing to do.' :) Kukaan ei ole täydellinen, ja juuri se tekee meistä täydellisiä<3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos paljon aivan ihanasta ja kannustavasta kommentista Ottilia <3 Kuten sanoitkin, mulle on tärkeää kirjoittaa tätä blogia tavalla, joka tuntuu itsestäni parhaalta. Bloggaamiseen ei ole olemassa mitään yhtä tiettyä tapaa. Jos mun tyylini ei miellytä, internet on täynnä erilaisia blogeja joista voi mieluisensa valita. Haluan kuitenkin tulevaisuudessa ehdottomasti alkaa jakaa teille ihanille enemmän asukuvia yms :)

   Delete
 7. miten oot tehnyt tän ulkoasun? varsinkin noi sivupalkit? rakastan tätä ulkoasua ja ois kiva saada tietää et millä oot tehny tän! :) ♥

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ihan vaan Gimp ja Paint ohjelmilla! Mitään sen monimutkaisempia muokkausohjelmia en osaa käyttää x)

   Delete
 8. vau oot uskomattoman kaunis ja sun tyylis on superihana!<3 tykkään sun blogista niin paljon :)) keep going girl!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos paljon aivan ihanasta kommentista <3 XOXO!

   Delete
 9. Ihania kuvia! :) Onko weheartit:in kuva itsestäsi? :) Ei uskoisi noista sivuprofiilikuvista että kärsit aknesta! Olisi kivaa nähdä joskus kuva kasvoistasi, mutta ymmärrän kyllä jos et halua sellaista julkaista, sillä kärsin itsekin aknesta. Jatka samaan malliin (paitsi voisihan niitä postauksia tulla useammin...;D)! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. p.s. Ollaan paitasamiksii! :)

   Delete
  2. Ei ole itsestäni. Hmm en tiedä uskallanko mitään meikittömiä kuvia tänne blogiin laittaa, ymmärrät varmasti miksi :) Hahaa yritetään!

   Delete