3 September 2013

A night of shopping

fur vest : h&m sweater: h&m pants: dr denim bag: accessorize boots: Hunter
Tässä kuvakooste viime perjantailta, Porvoosta. Lähdettiin tyttöporukalla katsastamaan Ostosten Yö niminen tapahtuma, ja näin Vanhan Porvoon suloisten pienten sisustuskauppojen rakastajana olin aika taivaassa. Musiikin ja ihmisten täyttämillä pikkukaduilla vallitsi tosi ihana ja lämmin tunnelma, varsinkin illan hämärtyessä. Auringon laskiessa, ilman viiletessä oli niin syksyisen ihanaa kietoutua tohon tekoturvisliiviin ja kierrellä pikkukauppoja, jotka olivat ihan täynnä iloisia shoppailijoita!

Mun ehdoton lempparikauppa oli kesällä auennut Laura Ashley (oikeastitaivas maan päällä), jossa olisin voinut kierrellä ihastelemassa ikuisuuden! Sieltä lähtikin mukaan koko illan ainoa ostos, kukkainen ja herkullinen huonetuoksu jota oonkin nyt siitä lähtiensuihkutellut tuhansiamiljoonia kertoja. Tähän täytyy vielä mainita mieleen jäänyt aivan ihana ja aurinkoinen kyseisen kaupan omistaja!

Tältä näytti yhdellä pikkukadulla kun käveltiin takaisinpäin noin puoli kymmenen aikoihin, rakastan noita valoja! Saatiin siinä jopa pieni seikkailukin aikaiseksi kun kaikilta oli päässyt unohtumaan tie autoille, eivätkä ne pimeät toisiaan muistuttavat kapeat kadut hirveästi auttaneet asiaa! Seuraava pikkumatka Porvooseen tapahtuu varmaankin joulun aikaan, apua en malta odottaa  ♥ 

14 comments:

 1. Porvoo on kyllä todella kaunis paikka! Täytyy suunnata sinne sistusostoksille kun joku päivä vihdoin muutan omaan kotiin :)
  Stella xx

  ReplyDelete
  Replies
  1. Niin on! Ja joo, samat suunnitelmat on mullakin :)

   Delete
 2. Kiva asu sulla taas! Heti pisti silmään tuo ihana karvaliivi! Oon ihan hurahtanu niihin :D

  momentojulia.blogspot.fi

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos :) Mäkin rakastan niitä!

   Delete
 3. voi kiva että tämmönen pikkukaupunki on muidenkin mieleen :) ite haluaisin suurkaupunkiin, tympii nämä samat nurkat... ootan innolla että tuut uudestaan!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oii Porvoo on kyllä niin kiva kaupunki! :)

   Delete
 4. Sä osaat kuvata tasi hyvin! Oon lukenu sun blogia tässä jo vähän aikaa, mutta mulle tuli pieni inspiraation pula ja kävin koko sun blogin läpi ja opn taas täynnä inspiraatiota! Aivan ihana blogi! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi mahtavaa kuulla! <3 Iso kiitos ihanasta kommentista!

   Delete
 5. ihana asu ja jotenkin tosi kivoja nää kaikki kuvat! :)

  ReplyDelete
 6. Tosi nätti asu! Sun blogissa on aina niin kivoja kuvia, täältä tulee aina hyvälle tuulelle :D

  ReplyDelete
 7. Oi miten ihania kuvia! Ja mikä asu!<3

  http://crushonfash-style.blogspot.fi

  ReplyDelete
 8. onko toi liivi lasten puolelta??:)

  ReplyDelete