25 October 2013

Sunshine

pants dr denim / jacket gina tricot / scarf vero moda / bag accessorize / boots hunter

Murrr. Mulla on tällä hetkellä sellainen ei luova- olo, mistä johtuen tämä kirjoittaminen ei suju sitten millään...syytän koko viikon kestänyttä harmaata säätä. Ennen kuin lähden tuulettumaan lenkkipoluille, tässä tunnelmia viime viikonlopulta: aurinkoinen syyssää, Johanna ♥ , söpö pikku kahvila ja ihan taivaalliselta tuoksuva chai latte! Olin jo ehtinyt unohtaa miten hyvää se onkaan. Tosin lämpimän maidon ja kanelin yhdistelmä sai aikaan meille molemmille tosi unisen olon ja paljon haukottelua...lazy day tosiaankin!


NammM macaron leivoksia  Tuotiin näitä herkkuja viime viikon Porvoon retkeltä kotiinkin asti. Siellä näkyi taas vaikka miten paljon kaikkia ihania juttuja, joulukin oli jo alkanut tehdä tuloaan kaikkien kauniiden koriste-esineiden muodossa! Se tunnelma kauniisti valaistuilla pikkukaduilla on kyllä joulunaikaan jotain niin mahtavaa. 


Yllänäkyvä vaaleanpunainen unelma on ollut viimeaikoina kovassa käytössä, ja nyt alan taas kaipailla jotain vähän syksyisempiä sävyjä kynsiini. Saatan käydä viikonloppuna hakemassa jonkun uutukaisen Diorilta, katsotaan! Ajattelin myös kiertää parit Cubukset läpi, toiveena löytää vielä niitä aivan ihania, isoja ja pehmeitä kaulahuiveja harmaana. Jos joku on bongaillut niin kertokaapas mistä! xoxo

5 comments:

 1. Jos ei cubuksesta löydy niin täysin vastaavan löytää myös lindeksiltä holly&whyteltä, ja maksaa muistaakseni 17 euroa. (:

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jee ihanaa kiitos vinkistä! :) käyn heti huomenna katsomassa!

   Delete
 2. Ihanaia kuvia! Todella rakastan musta valkoisia asuja! xx

  wildflowerofprague.blogspot.cz

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos paljon! <3 ja mä myös :)

   Delete
 3. Hei Katja, rakastan nähdä teidät sinut Hunter Saappaat, todella suloisia. Kiusoittelevaa kutittelua räpyttelemällä silmäripsiäsi vasten.
  kumppanisi
  Jennifer

  ReplyDelete