6 April 2014

Ready for spring


jacket H&M / scarf Cubus / peplum top Gina Tricot / pants Dr Denim / shoes H&M

Huhtikuu on mun lempikuukausi: pastellivärit, keväiset kukat, pajunkissat, pääsiäinen ja mun syntymäpäivä, joka on tasan viikon päästä! Mua vaivaa ihan aavistuksen verran pikkuinen ikäkriisi, koska 20 tuntuu jotenkin niin aikuiselta numerolta. Eikös 19 ollut se viimeinen teinivuosi, vai miten se meni?? Syntymäpäivät ovat kuitenkin aivan mielettömän ihania, eli olen super innoissani! 

Mitä muuten tykkäätte tästä perjantaisesta, aurinkoisen päivän asusta? Olen rakastunut peplum helmoihin, varsinkin silloin kun ne noin pilkottavat lyhyen takin tai neuleen alta. Tulee vähän prinsessa olo, ja se nyt on aina plussaa!


Here we go again with the english translations! April is my favorite month of the year: pastel colors, spring flowers, Easter and decorated catkin branches (a Finnish Easter tradition) and my birhtday, which is only a week away! I'm having a slight age crisis, because 20 feels like such an adult-like number to me. I mean, isn't 19 the last of your teenage years? Regardless, I love love love birthdays, so I'm super excited! 

And p.s, what do you think about my outfit from Friday? I am obsessed with peplum hems, especially when they peak out from under a short jacket or sweater. They make me feel kind of princess-y, which is always a bonus!

14 comments:

 1. Lovely outfit♥ Really love the top:) I love spring too:) and I have birthday in spring too:D in March:) but im 21 now...so it's a bit worse than yours twenty years:D Im so happy that you write the posts in english too:))
  Have a lovely day♥

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thank you! <3 yayyy for birthdays in the spring! But lets be honest, neither of us is that old yet haha :D And I'm really excited to start writing more in english, I adore the language!

   Delete
 2. Oot tosi kaunis tyttö mutta miks sulla on aina noin ilkeä ilme :(

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos kohteliaisuudesta, mutta en oikein tiedä mitä vastata sun kysymykseen! Ei mulla omasta mielestäni ole ilkeä ilme? :D

   Delete
 3. Heips, ihana asu:)! Opiskeletko jossain tai Ootko hakemassa?:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos! :) jatko-opiskelut/haut eivät oo mulle tällä hetkellä ajankohtainen asia

   Delete
 4. Että oikeen lempikuukausi, mutta hymy ei vieläkään irtoo...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Harmi että asia häiritsee sua, mutta tämä on mun blogi ja kyseessä ovat mun kasvot eli toimin just niin kuin itse haluan :)

   Delete
 5. Täydellinen!! <3

  ReplyDelete
 6. Voi miten ihana asu! Jotenkin söpön tyttömäinen kun on niin hempeitä värejä :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos paljon! :) rakastan hempeitä värejä!!

   Delete
 7. Musta jotenkin hassua kommentoida siitä, ettet hymyile... Ihmiset selkeesti keskittyy taas olennaiseen ;)

  Ja hei, 20 ei oo vielä mitään! Kaikki on suhteellista - mieti, miten joku iäkkäämpi saattaa ihan pyöritellä silmiään, kun joku kakskymppinen valittelee ikäkriisiä :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Luit mun ajatukset, KIITOS! ;) ja ihan totta, hyvä pointti! Se nolla siinä kakkosen perässä tuntuu vaan tosi mullistavalta, mutta kun nyt vähän laittaa asioita perspektiiviin niin like you said, 20 ei oo vielä mitään :D

   Delete